Η Ιστορία μας

45
Χρόνια στο χώρο φροντιστηριακήσ εκπαίδευσησ
35000
Μαθητές εμπιστεύτηκαν τα φροντιστήρια μας για την εκπαίδευση τους

“Σε βοηθάμε να πετύχεις στην 1η σου επιλογή”

Γιάννης Βαγιονάκης, Διεύθυνση Σπουδών του φροντιστηριακού ομίλου ΟΡΟΣΗΜΟ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΟΡΟΣΗΜΟ υπηρετεί για περισσότερα από 45 χρόνια τον χώρο της ποιοτικής και υπεύθυνης εκπαίδευσης.

Από τα «ιστορικά φροντιστήρια του κέντρου της Αθήνας» έως και τα σύγχρονα παραρτήματα των νοτίων προαστίων, στους φιλόξενους κόλπους των φροντιστηρίων μας έχουμε εκπαιδεύσει, αλλά και πρωτίστως έχουμε μεταλαμπαδεύσει τις αξίες μας σε τουλάχιστον 30.000 επιστήμονες που κοσμούν και λαμπρύνουν με το κύρος και το ήθος τους, την ανθρωπιά και την αυταπάρνησή τους την επιστημονική κοινότητα του τόπου μας.

Από το 2006 το ΟΡΟΣΗΜΟ, με την ίδια προσήλωση στις αξίες και το εκπαιδευτικό σύστημα που το καθιέρωσε στη συνείδηση γονιών και μαθητών, διαγράφει αξιοσημείωτη επιτυχία στη Γλυφάδα και στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων. Από το κέντρο της Γλυφάδας, εδώ και δέκα χρόνια έχουμε μεταφέρει τις εγκαταστάσεις μας στη Λ.Βουλιαγμένης, με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση, την υψηλή κτιριακή ασφάλεια και τις ανέσεις που προσφέρουν οι νέοι χώροι μας.

Σήμα κατατεθέν μας και ειδοποιό διαφορά στη φροντιστηριακή κοινότητα αποτελούν η βαθιά γνώση του γνωστικού αντικειμένου, η αδιαπραγμάτευτη προσήλωση και ο ειλικρινής σεβασμός στην ιδιοσυγκρασία και το ιδιαίτερο ψυχολογικό και μαθησιακό προφίλ κάθε μαθητή, η ακλόνητη πίστη μας ότι η επιτυχία στις πανελλήνιες και στη ζωή μπορούν να επιτευχθούν με μεράκι, όρεξη για δουλειά και εφαρμόζοντας τη σωστή μέθοδο.

Γιατί η επιτυχία στις πανελλήνιες δεν αποτελεί μόνο τον στόχο, αλλά και την υπόσχεσή μας!

45 χρόνια αδιάλειπτης και λαμπρής εκπαιδευτικής προσφοράς!

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να σπουδάσεις αυτό που σου ταιριάζει!